Jumaat, 28 Julai 2017

CASH ROBOT!

X PERLU MODAL PUN!!!
Siapa tahu apa tu BITCOIN MINING ?
kalau tak tahu boleh google.

Kalau tahu Bitcoin Mining sekarang boleh dibuat melalui TELEGRAM ..

Robot Cash:
http://t.me/CashRobotsBot?start=YERlBZTE

Kita 'Hire' robot dan biarkan mereka buat kerja ..
Dapat energy boleh hire lebih banyak robot atau tukar ke BitCoin ..
1Bitcoin = Rm 10k = 2000Usd

1st Step
Kena ada Telegram yang belum ada download dulu

2nd Step
Join Telegram ni
⬇⬇⬇
http://t.me/CashRobotsBot?start=YERlBZTE

1.
Hire robot. Robot warna hijau. Hire 3 robot hijau. Means ko kena tekan 3x hire button. ( 300 diamond habiskan semua. 100x3 = 3 green robot)

2.
Relax je robot tu akan mining energy utk convert jadi diamond.

3.
How to claim energy. Menu-Hangar-lps tu collect energy. (100 energy = 1 diamond)

4.
Sell diamond. Menu - Shop - Sell energy
Price: 100 energy = 1 diamond

5.
Collect reward diamond 24 hours/once
Caranya: Menu - Reward - Collect
( reward ni ko dah boleh collect once ko dah beli robot tadi. Terus claim for first time)

6.
Last sekali utk jual diamond.
Install apps "LUNO" dkt sini ko guna utk convert diamond tadi jadi Bitcoin. Bitcoin convert jadi cash.

7.
Sell diamond. Install apps "LUNO" register    Account dlm ni. (Utk jual diamond tadi). Sign up for Luno
https://www.luno.com/invite/ESNYJ

100 energy = 1diamond
1diamond = 1 satoshi bersamaan 0.000001btc

Payment boleh dikeluarkan sekurang²nya 1000 diamond drpd akaun kedua.

Robot Cash:
http://t.me/CashRobotsBot?start=YERlBZTE

DONE .. BUAT BALIK SAMPAI BNYK DIAMOND

Senarai Lain² Blog/Web